Inloggen | Vragen
<< terug

Vragen


Met vragen kunt u altijd terecht bij bestellingen@verstuurmijnpersbericht.nl. Hieronder volgt een korte uitleg.


In vier stappen helpen wij u om op eenvoudige wijze uw persbericht te versturen naar de media. Elke stap die u maakt wordt automatisch opgeslagen. U kunt dus altijd stoppen en later weer inloggen om verder te gaan waar u was gebleven.

Wat zijn de kosten?

U betaalt niet per adres, maar per rubriek. Dat bedrag is onafhankelijk van het aantal adressen dat in die rubriek staat.
U verstuurt al een persbericht naar landelijke media voor 99 euro.
Kiest u 2 of meer rubrieken, dan betaalt u maximaal 75 euro per rubriek. Voor regionale media betaalt u per gemeente 50 euro en voor een hele provincie 75 euro.

Aanmelden

Aanmelden is geheel gratis en verplicht u tot niets.
Wij vragen om uw e-mailadres zodat u na het verzenden de volledige lijst met titels ontvangt waar uw persbericht naartoe is gestuurd. Het wachtwoord is zodat u tussendoor kunt stoppen om later weer in te loggen.
Aanmelden geeft u toegang tot ons systeem , zodat u alle opties kunt bekijken. Zonder enige verplichting kunt u een persbericht schrijven, weblinks toevoegen en bijlagen uploaden.
U kunt zelfs kiezen welke journalisten u het persbericht wilt sturen zodat u ziet wat dat gaat kosten.
Op elk moment kunt u stoppen om later opnieuw in te loggen en verder te gaan waar u was gebleven.
Pas wanneer u heeft betaald wordt het bericht verstuurd. U kunt dus nooit per ongeluk op de “Verstuur” knop drukken en onbedoeld een rekening krijgen.

Persbericht

Om te beginnen voert u de tekst van het persbericht in. Dat kan zowel door te typen als door te knippen en plakken vanuit een Word-document. Met de kalenderfunctie bepaalt u zelf de dag en het tijdstip waarop uw bericht naar de pers gaat.

Bijlagen

Hier kunt u drie bijlagen toevoegen. Bijvoorbeeld een Word, PDF of JPEG bestand.
Ook kunt u drie weblinks toevoegen, naar uw eigen website of bijvoorbeeld een Youtube-filmpje.

Landelijk

Hier kiest u welke journalisten van landelijke media uw persbericht gaan ontvangen. U heeft de keuze uit ruim 8.000 journalisten die werken bij onder meer vakbladen, dagbladen, radio- en televisieprogramma's, blogs, websites en persbureaus zoals ANP.

Regionaal

Hier kiest u welke redacties van regionale media uw persbericht gaan ontvangen. Zoals huis-aan-huis kranten, lokale radio- en televisie, regionale dagbladen et cetera. U selecteert hier op postcode, gemeente of provincie.

Villamedia.nl

VillaMedia.nl is de website van de Nederlandse Vereniging van Journalisten met dagelijks ruim 12.000 unieke bezoekers. Hier uw persbericht plaatsen betekent gegarandeerd bereik onder de breedst mogelijke groep van journalisten, redacteuren, tv-redacties en fotografen.
Een plaatsing op Villamedia.nl kost slechts 150 euro. Dit is een fractie van de kosten die ANP Perssupport rekent voor een eenmalige plaatsing.

Overzicht

Hier krijgt u een overzicht van uw bestelling en de kosten, voordat u definitief besluit tot verzending. Na verzending van uw persbericht ontvangt u per e-mail een lijst met de titels van alle media waaraan uw persbericht is verstuurd. Ook ontvangt u per e-mail uw factuur.