De eenvoudigste en voordeligste manier om uw persbericht te versturen in Nederland en België

Overzichtelijk kiezen uit 9.000 journalisten, website en influencers!

  • Uw persbericht in vier stappen klaar voor verzending
  • Gratis attachments en weblinks toevoegen
  • Geen abonnementskosten
  • Geen registratiekosten
  • Landelijke media bereikt u al vanaf 99 euro per bericht
  • Regionale media al vanaf 25 euro per bericht

Vier belangrijke voordelen

Het laagste tarief

Nergens kunt u zoveel journalisten direct bereiken voor zo weinig geld. U verstuurt al een persbericht naar landelijke media voor 99 euro.

Kiest u 2 of meer rubrieken, dan betaalt u maximaal 75 euro per rubriek. Voor regionale media betaalt u per gemeente 50 euro en voor een hele provincie 75 euro.

Gegarandeerd bereik

Betrouwbaar, snel en eenvoudig uw persbericht naar de journalist van uw keuze sturen is waar het allemaal om draait bij VerstuurMijnPersbericht.nu. De contactgegevens van de journalisten komen uit de database van DePerslijst.com. De grootste en meest complete journalistendatabase in de Benelux met ruim 9.000 journalisten bij landelijke en regionale media.

Passeer spamfilters

Het verzendsysteem waarmee uw persbericht wordt verstuurd is ontwikkeld in samenwerking met PR-bureaus en journalisten. Hiermee kunt u in vier eenvoudige stappen uw persbericht klaarmaken voor verzending. Persberichten van VerstuurMijnPersbericht worden door vrijwel alle spamfilters doorgelaten en komen bij de journalisten aan op de door hen gewenste wijze.

Exclusief op Villamedia.nl

Door onze samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Journalisten bieden wij als enige de mogelijkheid om uw persbericht te plaatsen op Villamedia.nl.

Deze website is het kruispunt van de Nederlandse journalistiek waar dagelijks ruim 12.000 unieke bezoekers komen. Hier uw persbericht plaatsen betekent bereik onder de breedst mogelijke groep van journalisten, redacteuren, tv-redacties en fotografen.

Het laagste tarief, de meeste service

Uw bericht gaat per e-mail naar de journalist

24 uur per dag berichten verzenden

Onbeperkt aantal media selecties

Geen abonnementskosten

Gratis plaatsing op website

Gratis links naar websites toevoegen

Gratis meerdere foto's meesturen

Bepaal datum en tijdstip van distributie

Gratis complete titellijst van de benanderde media